That's Leif

 

Jeg blev født i Herlev for mere end 50 år siden, helt præcis 10 minutter over midnat d. 5. juni 1954 hvilket jeg dog ikke husker så meget af. Da jeg var spæd flyttede vi til Fyn. Vi boede på Glentevej i Odense til jeg skulle til at starte i skole, men flyttede så til Frederiksberg hvor jeg begyndte i 1. klasse på Duevejs skole.

 

Min far havde fået et viceværtsjob i en ejendom på Nordre Fasanvej og vi boede mor, far og 3 børn i en 2 1/2 værelses lejlighed på 4. sal. Efter et par år fik vi tilbudt en stor lejlighed på Østerbro og flyttede ind i en "Herskabslejlighed" på 6 1/2 værelse. Jeg kom i Ryesgade skole og gik her til femte - sjette klasse.

Min far var i mellemtiden blevet syg og måtte indlægges på Øresundshospitalet hvor han fik fjernet den ene lunge. Han lå meget lang tid på hospitalet og det eneste jeg husker herfra var at han lod sig kronrage,  så da vi kom på besøg lignede han en straffefange, helt plysset men det var fordi det var mere behageligt når han skulle ligge så meget i sengen. Heldigvis kom han ovenpå igen, og vi flyttede nu til Brønshøj - ud i det grønne.  Vi var blevet indstillet til et hus med have af familiens læge i noget der hed "Nationalforeningens boligselskab for Tuberkulosens bekæmpelse"  Det var noget af en omvæltning fra "stenbroen og fælledparken" nu til egen have hvor vi kunne boltre os. Jeg kom som 13 årig til en ny skole, Husum skole (det var ikke så sjovt) - men det gik da!!

 

Jeg gik ud af skolen efter 9. klasse og startede i Privatbanken som piccolo kun 16 år gammel. Det var rart at slippe ud af skolen og jeg tjente nu lidt mere end mine bud-drenge tjanser. (jeg har slæbt petrolium for en kiosk i Ryesgade, gået med morgenaviser, kørt ud med bøger og gået til hånde i en stor boghandler, pakket kemikalier i den lokale farvehandel , aktivt kul m.m. - og senere i Brønshøj , bud i et Ismejeri hvor jeg også slæbte tunge kasser og store isstænger til et oldnordisk gammelt fryseskab). Jeg slap dog ikke helt fra skolebøgerne for min chef i piccolotjenesten Leon Jonasson, syntes at jeg var kvik nok til at gå på Købmandsskolen sideløbende med mit piccolojob, og på den måde fik jeg så handelsmedhjælper-eksamen.

 

 

Senere kom jeg i bankens EDB-afdeling og startede som EDB-operatør, og så gik det slag i slag med kurser i en uendelighed. Fra 4-holds skift som operatør til online-assistent i vores nye filial helpdesk - dengang hed det ODSS (Online Drift System Support) hvor vi sad og hjalp filialerne med deres nye kasseterminal-system. Jeg var også med til starten af vores Hotline hvor kunderne skulle have hjælp til det nye PC-bank system hvor de selv kunne betale regninger og overføre penge. I dag er jeg tilbage i Helpdesk funktionen og sidder op hjælper bankens hovedkontor medarbejdere med alle mulige og umulige edb-fejl. 

 

 

YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

www.gudmand.dk