Bonsai i Brønshøj

 

 

 

Jeg har interesseret mig for bonsai i en årrække og har da også fået lavet nogle pæne eksemplarer. Jeg har især en forkærlighed for Acer (japansk løn) eller ahorntræ'er som er så fantastisk varierende i form og især farver.

Tyndbladet Acer Farveskiftet om efteråret er meget drastisk og giver nogle stærke røde og knald-gule blade inden løv-fald.

Jeg har også 2 enebær som efterhånden er blevet ret præsentable. Det er 'sky-fomationerne' på de enkelte grene som gør at træet kommer til at se 'Japansk' ud (begge er Juniperus Blauw- kan anbefales).

 

Jeg er også facieret af Gingo træet , ikke så meget for sit udseende men mere p.g.a. sin historie. Det siges at det er verdens ældste træ - dvs det træ man kan føre længst tilbage i tiden. Det er også et meget hårdført træ - det siges at efter Hiroshima-bomben døde alt i en radius af mange kilometer. Men allerede efter et par år begyndte Gingo Biloba træet at sætte nye skud

 

 

Vinteropbevaring af Bonsai kan løses meget enkelt ved at sætte træerne over i flamingo-kasser hvor der er prikket hul i bunden. Fyld op med Leca kugler og stil kasserne inde ved husmuren et sted hvor det ikke blæser form meget. Her står de så og passer sig selv hele vinteren. 

 

 

Se også mine bosai's under Foto galleri

YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

www.gudmand.dk